آگهی مشاغل صنعتی و خدماتی

آگهی مشاغل صنعتی و خدماتی در تهران ، اصفهان ، مشهد ، شیراز و کرج

آگهی مشاغل صنعتی و خدماتی

آگهی مشاغل صنعتی و خدماتی در تهران ، اصفهان ، مشهد ، شیراز و کرج

بهترین روش دفع ساس استفاده از دستگاه او لتراسونیک

دستگاه دفع ساس بهترین روش دفع ساس استفاده از دستگاه او لتراسونیک شرکت ایران دی اچ تولید کننده دستگاه اولتراسونیک در مواردی اینچنین اضطراری مانند وجود ساس در خدمت شماست دستگاه فراصوت اولتراسونیک با تولید اصوات فراصوت مانع ورود این حشره به محل کار و زندگی شما میگردد.این دستگاه اصواتی فرا صوت تولید میکند که فقط برای حشران و حیوانات قابل شنیدن است هیچ آلودگی صوتی برای انسان ندارد و چون اصواتی که تولید میکند با بازه فرکانس های متفاوت است شنیدنش برای هیچ حیوان یا حشره ای عادی نمیشود. این دستگاه ها تماما مورد آزمایش قرارگرفته اند و دارای مجوز میباشند دستگاه دفع ساس ایران دی اچ مناسب برای مبارزه با ساس در هتل و خوابگاه های دانشجویی،دور کردن ساس از خانه و محل زندگی، بهترین دستگاه برای جایگزینی سم های قوی و مضر برای سلامتی، دستگاهی بی خطر برای از بین بردن ساس خانگی و صنعتی مانند کارخانه های نساجی و کارگاه های منسوجات پارچه ای دستگاه دفع موریانه دستگاه دفع مارمولک دستگاه دفع مورچه خرید لوازم خانگی

پرداخت و روگیری فرش


این مقاله برای اولین بار توسط بهترین قالیشویی تهران (قالیشویی تهران شهر) منتشر میشود.

کلیه ی فرش های گره دار (پرز دار) پس از اتمام بافت پرداخت یا روگیری می شوند. به عبارت دیگر اضافی پرز گره ها قیچی و ارتفاع آن ها متناسب با رج شمار فرش کوتاه می شوند. بافندگان مناطق مختلف کشور بر حسب شیوه ها و سنت های قالی بافی خود به دو طریق نسبت به پرداخت فرش اقدام می نمایند. گروهی از بافندگان مانند بافندگان اصفهان، کاشان، قم، ورامین، آذربایجان و برخی از نواحی غرب کشور و ... طبق روش متداول در این مناطق در هنگام بافت فرش و معمولا پس از بافت هر 2 الی 4 رج از فرش، اضافی سر پرزها را قیچی و پرداخت می نمایند. اما برخی از بافندگان برخلاف این شیوه در هنگام بافت قالی از قیچی نمودن اضافی سر پرز های فرش خود داری و به این ترتیب پس از اتمام فرش آن را به کارگاه های پرداخت منتقل و توسط پرداخت گران، تمام فرش توسط قیچی های برقی کاملا پرداخت می گردد.

(مناطق کرمان، شمال خراسان (مشهد، سبزوار، کاشمر) از مهم ترین مناطقی هستند که به این شیوه فرش های خود را پرداخت می نمایند). البته با توجه به این که بافندگان ماهر نیز ممکن است در هنگام بافت نتوانند به طور یک دست و کاملا صاف پرز ها را قیچی نمایند لذا اصولا کلیه فرش ها پس از بافت جهت پرداخت نهایی و یک دست شدن سطح فرش به کارگاه های پرداخت منتقل می گردند. اما پرداخت فرش در هنگام بافت از امتیاز خاصی نسبت به روش دوم برخوردار است و آن این که امکان مشاهده و برطرف نمودن هر گونه غلط بافتی میسر است و لذا می توان اشتباهات بافت و هرگونه عیوب دیگر هم چون بالا زدگی، شکستگی طرح و ... را به موقع شناسایی و برطرف نمود.مبل شویی در محل

در صورتی که اگر فرش هنگام بافت پرداخت نگردد، پس از یک بار قالیشویی ، به علت عدم وضوح طرح و نقش امکان مشاهده ی معایب فرش و برطرف نمودن آن نیست و پس از اتمام فرش و پرداخت چنان چه فرش دارای اشتباهات ناشی از بافت باشد، برطرف کردن آن تقریبا غیر ممکن است. قیچی های برقی که برای پرداخت و کوتاه کردن اضافی پرز ها به کار می روند دارای دندانه های مختلفی هستند تا امکان تنظیم ارتفاع پرز با رج شمار و به دلخواه میسر گردد. قبل از ورود قیچی های برقی و مکانیکی، کاربرد آن ها کاهش یافت. معمولا پس از پرداخت نهایی فرش برای بیرون آوردن پرز های پشم و الیاف اضافی ناشی از قیچی شدن نخ های پشم، اره های دندانه دار بزرگی را بر روی فرش می کشند تا پرز های اضافی از لا به لای فرش خارج گردد. قالیشویی تهران شهر که یک مرکز تخصصی خدمات فرش و مبل است و قالیشویی در غرب تهران را انجام میدهد کار پرداخت و روگیری فرش را نیز انجام میدهد.

به عقیده برخی قیچی های دستی معروف به فارسی از امتیاز خاصی نسبت به قیچی های دستی نوع ترکی برخوردارند. زیرا در کلیه قیچی های فارسی زائه ای به شکل یک لبه ی پهن بر روی دو تیغه ی قیچی تعبیه شده که در رج شمار های مختلف ارتفاع این زائه متناسب با ارتفاع مورد نیاز پرز فرش، تغییر می کند و لذا بافندگان راحت تر رج های بافته شده را قیچی می نمایند. در قیچی های نوع ترکی بسته به نوع ظرافت و رج شمار فرش فقط تیغه های قیچی ظربف تر و یا ضخیم تر می گردند.

امروزه با توجه به ابداع شبوه های جدید در پرداخت متناسب با برجسته گی های مورد نظر میسر گردد.

به قیچی نمودن پرز های اضافی فرش، رو گیری و سپرچین کردن نیز گفته می شود.

پمپ چیلر

تأسیسات حرارتی برودتی

پمپ محلول: پمپ محلول، لیتیوم بروماید رقیق را از کف مخزن پایینی مکش کرده و بخشی از آن را به سمت ژنراتور از طریق مبدل حرارتی محلول هدایت می کند، و بخش دیگر به دستگاه اداکتور وارد شده و با محلول غلیظ مخلوط شده و محلول
2-6-4- سیستم کنترل شیر سه راهه
این روش برای چیلرهای آب گرم یا آب داغ استفاده می شود و اصول کار همان اصول روش کنترل بخار توسط شیر دو راهه می باشد، یعنی با تغییر انرژی ورودی به چیلر بار چیلر را تغییر می هیم و برای حس کردن تغییرات بار از سنسور دما در خروجی آب چیلر استفاده می کنیم. ولی چون پمپ آب گرم با داغ دئما در حال کار است اگر جلوی مسیر آب گرم بسته شود، فشار زیادی به شیر و سایر تجهیزات وارد می شود. در حالت بخار چون بخار قابل تراکم است و دیگ متناسب با این فشار ظرفیت خود را کم می کند چنین مشکلی ایجاد نمی شود ولی در مورد آب گرم نمی توان جلو جریان را با شیر گرفت اما می توان مسیر آب گرم را از چیلر منحرف کرد و به دیگ آب گرم برگرداند که این کار توسط شیر سه راهه انجام می شود.
طرز کار سیستم به این صورت می باشد که وقتی آب گرم از مسیر 1 به سمت چیلر می آید اول به شیر سه راهه می رسد. مقدار باز یا بسته بودن شیر این موضوع را تعیین می کند که چه مقدار آب از مسیر 3 و چه مقدار از مسیر 2 عبور کند. فرمان این عمل و مقدار باز یا بسته بودن شیر را کنترل کننده ای که اطلاعات سنسور آب چیلر را گرفته به شیر می دهد و بدین ترتیب مقدار انرژی ورودی به چیلر و در نتیجه ظرفیت چیلر کنترل می گردد. این مدل شیر که شکل آن در بالا آمده است، شیر دایورتینگ نامیده می شود و در مسیر ورودی چیلر قرار می گیرد اگر شیر در مسیر خروجی چیلر باشد به آن اصطلاحا میکسینگ گفته می شود و شماتیک آن به شرح زیر است. این شیر تعیین می کند چه مقدارآب گرم از چیلر عبور کند و چه مقداری از آن بدون عبور از چیلر به دیگ برگردد. باز یا بسته بودن شیر مقدار اتصال مسیر 2 به 3 و 1 به 2 را تعیین می کند.
ج: روش کار:
1- وصل کردن وگولاتور و شیلنگ به کپسول ازت
2- خارج کردن هوا از داخل شیلنگ بدین ترتیب که به مقدار جزئی شیر کپسول را باز کرده تا هوای داخل شیلنگ خارج شده و گاز نیتروژن جای آن را پر کند.
3- وصل کردن شیلنگ به یکی از خروجی های دستگاه
4- بستن بست های لازم و مطمئن شدن از محکم بودن کافی آنها
5- باز کردن شیر کپسول با فشار کمتر از 3Bar (حدودا معادل 40 Psi)
6- اگر در قسمت شیر یا خروجی وگولاتور یخ زدگی (گاز نیتروژن) ایجاد شد بطوریکه مسیر مسدود گشت، شیر ورودی دستگاه برای مدتی بسته می شود تا یخ زدگی برطرف گردد.
7- در صورتی که قسمتی از دستگاه برای تعمیرات بریده یا شکافته یا سوراخ شود باید در طول تعمیرات مرتبا گاز ازت از داخل به خارج از دستگاه در جریان باشد تا از ورود هوا به دستگاه جلوگیری شود.
تست:
بعد از انجام تعمیرات قبل از وکیوم، مجددا دستگاه باید برای مطمئن شدن از عدم وجود نشتی تحت تست فشار قرار گیرد.
بدین صورت که دستگاه تحت فشار گاز نیتروژن تا فشار حداکثر 3 بار قرار می گیرد و نقاط تعمیر شده با جوشکاری شده با کف صابون تست می شود.
وکیوم مجدد:
در صورت عدم نشتی، گاز ازت توسط فشار خود خارج و پس از نصب پمپ وکیوم (همانطور که در فصل های گذشته گفته شد) دستگاه را تا 20mmHg وکیوم می کند و دستگاه به مدت 72 ساعت در همین حالت باقی می ماند (این زمان برای مطمئن شدن کامل از عدم هر گونه نشتی می باشد) و وکیوم نهایی بعد از استارت دستگاه انجام می شود.بزرگترین شرکت تهویه مطبوع ایران تولید کننده محصولاتی چون : انواع هواساز ، ایرواشر ، چیلرهای آب خنک و چیلر تراکمی هوا خنک ، پکیج یونیت ، کندانسور هوایی کندانسینگ یونیت ، اکونوپک ، فن کویل و سایر محصولات سفارشی از جمله مواردیست که در این واحد تکمیل و آماده تحویل می شوند. پرفروش ترین محصولات این کمپانی در سال جدید: فن کویل کاستی، چیلر تراکمی آب خنک، زنت آپارتمانی
نکته: باید توجه داشت که تا قبل از انجام وکیوم کامل (6mmHg) و رسیدن دمای آب چیلر به 6 درجه سانتی گراد بار روی دستگاه ریخته شود.
متقابلا سطح محلول در چشمی ایزوبر کاهش می یابد.
هنگامی که چیلر جذبی در شرایط کامل (100 درصد) بهره برداری قرار گیرد، سطح مبرد در سینی اوپراتور بالا رفته و مبرد از سرریزی که بر روی تانک مبرد در نظر گرفته شده است به داخل ابزوبر تخلیه می گردد و بدین ترتیب از تغلیظ بیش از اندازه محلول جلوگیری به عمل می آید.

تعمیر چیلر تهران

برای مشاوره و هماهنگی خدمات تعمیر انواع چیلر در تهران و شمیرانات با شماره 09337752882 تماس بگیرید